Over ons

Sterk in vakwerk

Ontdek alles over ons: uw veelzijdige vakman in de regio

Over ons praten is niet echt mijn ding, want ik ben vooral praktisch ingesteld. Als loodgieter en vakman met jarenlange ervaring, richt ik me liever op het werk zelf. Maar ik begrijp dat je graag wilt weten wie je in huis haalt. Daarom vertel ik je graag meer over de diensten die ik aanbied, variërend van loodgieterswerk tot tegelzetten. Mijn naam is Victor, en na ruim 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt, ben ik in 2020 voor mezelf begonnen. Mijn passie voor het vak en de wens om direct met klanten te werken, waren de drijfveren achter deze beslissing.

Diensten die wij aanbieden

Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan diensten. Hieronder valt:

- Loodgieterswerk: Van lekkages tot het installeren van sanitair, ik zorg ervoor dat alles perfect functioneert.

- Centrale verwarming: Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of installatie, je verwarming is bij mij in goede handen.

- Leidingwerk: Veilig en vakkundig aangelegd leidingwerk is essentieel voor elk huishouden.

- Tegels zetten + voegen & kitten: Een nieuwe badkamer of keuken is niet compleet zonder prachtig afgewerkte tegels.

- Reparaties: Geen klus is te klein. Ik sta klaar om allerlei reparaties in en rond het huis aan te pakken.

Elke klus is uniek en verdient een persoonlijke aanpak. Daarom bespreek ik graag jouw specifieke wensen en de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat het eindresultaat aan al je verwachtingen voldoet.

Waarom kiezen voor ons?

Mijn streven is niet alleen om kwalitatief hoogwaardig werk te leveren, maar ook om een betrouwbare en persoonlijke service te bieden. Ik begrijp dat het inschakelen van een vakman een kwestie van vertrouwen is. Daarom neem ik de tijd om je wensen te bespreken en samen de beste oplossing te vinden. Mijn ervaring, gecombineerd met een passie voor het vak, zorgt ervoor dat je project in goede handen is.

Jouw project, onze zorg

Of het nu gaat om een kleine reparatie of een groot project, ik ben er om je te helpen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte of advies. Samen maken we van jouw huis weer een thuis.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en samen te werken aan de perfecte oplossing voor jouw situatie. Bel ons: 06 48712594 of contact formulier.

Image